Multi Protect Schilderwerken

BEGLAZING

Isolatieglas

Isolatieglas is er in vele soorten, van 'standaard' tot het sterk isolerende HR++ glas. Een hogere isolatiewaarde bespaart energie, geeft een behaaglijker woonklimaat en verkleint de kans op condensvorming aan de binnenzijde van de ruit. 
Combinaties met geluidwerend, zonwerend, gefigureerd en veiligheidsglas: Het is allemaal mogelijk.
Het door ons geleverde isolatieglas wordt geleverd met KOMO-keur en geplaatst volgens de huidige NEN- en NPR-normen. Alleen zo kan er (onder voorwaarden) 10 jaar garantie worden gegeven op het volledig dicht zijn (geen condens of stof in de spouw) van het isolatieglas.

Inbraakwerend glas

In toenemende mate wordt zowel door particulieren als bedrijven en instellingen inbraakwerend glas gevraagd, bijvoorbeeld in toegangsdeuren, portalen of beveiligde bedrijfsruimten. Veelal een goede aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen.
Vraagt u ons gerust om meer informatie.

Zonwerend glas

Er zijn diverse methoden om de licht- en zonweringfunctie te integreren in de gevelbeglazing. Bijvoorbeeld door het toepassen van isolatieglas met lamellen in de spouw. Of het gebruik van gekleurde ruiten of sterk zonwerende coatings op de beglazing. Alle methoden hebben zo hun voor- en nadelen. Wij geven u graag een op uw wensen en situatie afgestemd advies.

Decoratieve toepassingen van glas

In het interieur van woningen, bedrijven en instellingen wordt glas steeds vaker op een decoratieve manier gebruikt. Wij kunnen u hiervan diverse voorbeelden laten zien. Vraag ernaar, als dit uw interesse heeft.

NIEUWBOUW SCHOOL GOMARUS

Binnenkort zullen wij starten met de werkzaamheden aan deze school in Zaltbommel. Wij zullen hier de beglazing, de wandafwerking en het schilderwerk verzorgen.

LOCATIE

Zaltbommel

DATUM

26 september 2017

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Beglazing Schilderwerk Wandafwerking
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk internet- en reclamebureau